Stjärnan

Haldor är så fin nu! Det känns som om jag tjatar sönder den här bloggen med de orden men det är verkligen sant. Sedan är det oftast så att det är något man måste jobba på under varje pass men i grunden är han riktigt stabil, sedan varierar det pga dagsformen i vilken gångart, tempo och form han glänser i! Men jag tycker det enbart visar på att han är genomriden och inte har något i kroppen som hindrar honom i arbetet. Hade han alltid bitit tag i bettet i vänster varv tex så visar det ju på att han varken är genomriden eller är helt fräsch i kroppen. 
 
Så igår när vi red på ridbanan som är gigantisk, med nya hästar runt om kring så skötte han sig galant! Han glänste i galoppen men även traven var riktigt fin, skritten fick han VG på. Ja det enda var att han blev lite stark och ofokuserad i början på passet vilket inte alls är konstigt. 
Red inte särskillt länge utan jag ville jogga igenom honom men eftersom det var så mycket att titta på valde jag att rida ihop honom och red då istället ett kortare pass. Han fokuserar bättre när man matar honom med uppgifter :)
 
slingan är bättre än någonsin så här både startar och avslutar vi våra pass <3 
 
Kram Kajsa