Nya rutiner

I och med att jag och alla djuren flyttat till Hishult en månad så har vi fått komma på en ny rutin och denna hoppas jag på!
  • På morgonen tar jag med mig en overnight oat med bär till frukost på jobbet - även om nybakade frallor är livet så är detta ett bättre allternativ! Jag håller mig mätt längre, min mage svullnar inte upp och det är definitivt nyttigare. 
  • Sedan på lunchen har jag med mig matlåda med värmemat som jag lagat antingen på helgen eller någon sen kväll under veckan. Behöver äta värmemat på lunchen för att orka med dagen!
  • På eftermiddagen på tåget hem äter jag en banan och om jag känner mig hungrig när jag kommer hem äter jag ett ägg eller liknande för att få energi till stallet :)
  • På kvällen när jag kommit hem från stallet och Alf från gymmet blir det något litet så som gröt, avokadoknäcke, äggknäcke eller likande. Blir för jobbigt att ställa sig och laga mat vid åtta, halv nio för att äta kvart över nio! 
Så igår gjorde jag köttfärssoppa 2.0 så det räcker fram till fredag! Kom på imorse dock att det inte är det lättaste att frakta soppa.. 
 
Kram Kajsa