Nu är jag hemma

Tack gode gude för att denna helg är över, inte för att den på något sätt har varit tråkig, mer att jag nu har städat stallet i Halmstad och flyttat hästen till Hishult för en månad!! 
Nu har jag mitt hem - ett och samma ställe att utgå ifrån och det känns underbart. Inget fläng, inget stress, inget magsår. 
Vi valde att inte flytta mina egna saker till lägenheten då vi har fått nys om en lägenhet i Halmstad och då känns det dumt att lägga massa tid på att flytta alla pinaler runt i Halland för en månad. Så vi får se helt enkelt - får vi inte lägenheten flyttas allt till Alf :)
 
Haldor har alltså flyttas och det gick galant - blir alltid så imponerad av denna nu världsvana herre - visserligen har han varit i det stallet innan och han fick till och med samma box för att underlätta men detta var ju 4år sedan han stod där sist. Men han klve bara ut och in i boxen, sedan fick han komma ut i en av deras nybyggda hagar och där strosade han bara runt, åt gräs och kollade på omgivningarna som om inget hade hänt. Duktiga duktiga kille <3 
Innan avfärd fick han gå i skritten så när vi kom fram fick han bara ta det lugnt och komma till ro, idag däremot ska jag jogga honom ett pass :) 
 
Back to were it all began 
 
Kram Kajsa