Mandelmann

Igår hämtade jag upp Matilda i Halmstad på morgonen och sedan åkte vi ner mot Österlen och Mandelmanns! 
Vi hade inte ens tänkt att det var 21mil och att det skulle ta oss 2,5timma ner.. 
När vi väl kom ner sken solen och vi planerade att strosa runt i flera timmar på gården, se alla blommor och grönsaker, äta lunch och klappa på alla djur, se hur dom hade det och sedan avsluta med att handla lite i gårdsbutiken. 
Men så blev det inte riktigt. Mandelmanns trädgårdar visar bara deras trädgård, inte djur och inte stallar. Rätt logiskt egentligen men så långt tänkte inte vi. Sedan var det ingen "rutt" på hur man ska gå vilket jag trodde så vi bara planlöst strosade runt i solen i någon timma och sedan var vi klara. Det fanns liksom inte så mycket mer och se tyvärr.. 
Vi åt även lunch och då serverades det vattenkrasse och potatissoppa med sallad, bröd och fjälloumi. Vilket var riktigt gott och så Mandelmanns man kan komma!
Sedan kom vi till gårdbutiken och då var det totalt utplockat så då satte vi oss i bilen och körde våra 2,5timmar hem igen. 
 
Jag är så glad ändå att vi gjorde det, för nu kan jag säga att jag har varit där och nu behöver jag inte heller vilja åka dit igen. Nu har jag varit där och det var ändå underbart, trädgården var så fin, och täpporna på slätten var så himla drömmig, vi njöt av varje sekund vi var där och vi söp in allt!! 
Men jag åker nog inte dit igen om jag inte har vägarna förbi :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram Kajsa