Inge bra

Det gick inge bra igår! Det började med att ridbanan svämmade över totalt av ett helt plötsligt skyfall, så inte nog med att ridbanan i vanligtvis är lite ojämn och något stening så blev den helt bedrövlig nu. På ena långsidan var den torr och faktiskt rätt ridbar men resten var tung som lera, blöt överallt och att rida var en omöjlighet. Har man då med sig två tjejer till stallet som ska få testa Haldor så blev det bara värre. 
Jag blev ovanligt nervös - kanske över att två duktiga tjejer stod och stirrade på oss, kanske för att ridbanan var bedrövlig, troligtvis en kombination av båda. För jag visade bara vår framridning - i låg form men glömde bort att visa hans tävlingsform.. Sedan var han seg, som in i bomben - eftersom ridbanan sög. 
Så jag fick kämpa satan för att få till en relativt bra framridning. Sedan hoppade en av tjejerna upp och hon är inte van vid att rida Haldor typen så det var jobbigt för henne och det blev ju inte bättre av att Haldor tog det till sin fördel och gjorde sig både lång och seg. 
Inget bra. 
Var så trött på livet när de hade åkt och jag skulle fixa det sista, kan inget bara gå lite smidigt för mig någon gång? Nej nej heter man Kajsa så ska man kämpa för varje liten grej. 
 
 
Kram kajsa