Fina häst

Haldor fortsätter att leverera! Dock fick han ju lite ofrivillig vila i helgen eftersom att jag spenderade min tid hos farmor vilket inte gillades av lilla H - för när jag kom till stallet för att gå en promenad hade han konventerat till unghingst, fick ta på honom kedja för att ens kunna hålla honom. Herregud. 
Så dagen efter på söndagen var jag i stallet sex och red ett ordentligt pass för att dränera lite energi, vilket jag tydligen lyckades väldigt bra med för igår när jag skulle rida var han trött, och lite stel efter träningsvärken. 
Men han är fin hela tiden och det bästa är att jag tycker vi har fått till skritten så bra - nu efter en långsidas krångel släpper det och han fattar fint stöd i bettet och jobbar igenom hela kroppen!! Så kul, blir helt varm i kroppen bara jag tänker på det :)
Traven har på det senaste också bara suttit medan galoppen får man jobba mer med för att få precis där man vill ha honom! 
Idag blir det ett pass likande det vi red igår, mer i en rund form och inte så mycket rörelser utan mer fokus på lösgjordheten. Men idag tar vi det ett snäpp till och lägger på lite övingar :)
 
Att rida i en soluppgång är f*n i mig livet <3 
 
Kram Kajsa