Blev inte som vi tänkt oss

Okej varning för ett riktigt deppigt inlägg, men ibland måste man få spy galla på allt!
 
Först och främst fick vi inte vår drömlägenhet i Halmstad.. Vilket golvade mig totalt, inte bara för att det just var en drömlägenhet som vi verkligen trodde vi skulle få utan även för att om vi hade fått den så hade mitt liv rett ut sig. Haldor hade fått vara på solbacka, Lus hade mamma tagit hand om på luncherna, jag hade haft nära till stationen och nära till alla vänner, och sen så småningom är ju planen att hitta jobb i Halmstad vilket hade resulterat i noll pendling! Jag hade på riktigt kunnat andas ut och få balans i livet. 
Detta har ju då resulterat i att jag måste planera om hela mitt liv, vart ska Haldor vara? Vem ska ta hand om Lus? Hur ska vi göra med alla mina grejer? Vart ska vi börja? 
Denna stora sten som nu lagts på mig kom i lite fel tillfälle då jag redan är skör, farmor har gått bort vilket har tagit på mig mer än vad jag trott, på jobbet är det fruktansvärt mycket och jag känner att jag har noll koll! 
Så det enda jag nu tänker på på dagarna är att jag vill gå och lägga mig under täcket och inte vakna på några månader. Jag orkar helt enkelt inte mer. 
 
Inte nog med detta så har vi ju alla vardagliga problem som man måste lösa allt eftersom vilket jag inte orkar med så problemen läggs på hög. 
 
Ja det var väl det som snurrar i huvudet förtillfället. 
 
 
Kram Kajsa