Vad jag har att vänta

Ligger här i sängen, en kopp te på nattygsbordet, Lus ligger och snarkar på rygg ingosad i täcket.
Det är fredag och jag jobbar hemifrån!
Ska jobba nu några timmar innan jag kliver upp och gör iordning mig för brunch med tjejerna, Lus får sova hemma hos mammi och pappi sålänge. Sedan ska jag hinna ta upp datorn och jobba lite till innan jag åker hem till Hishult, gör iordning Haldor och sedan beger mig mot Båstad och en dressyrträning för Elenore. Hoppas att det går bra och att hon tycker att vi inte är helt värdelösa. 
Sedan har jag ensamkväll ikväll, vilket betyder lite god mat, vin, tända ljus och något "kajsa" program. Underbart. 
På imorgon väntar sovmorgon. 
 
 
Kram Kajsa
 

Lång torsdag

Sista dagen i Lund för den här veckan! Avslutar med en lång dag som resluterar i att jag får stressa till stallet för att hinna rida innan det blir helt kolsvart..Men som sagt med lite sovmorgon imorgon så kan jag nog överleva en lång kväll ikväll!
Haldor ska gå ett lösgörande pass idag med enbart fokus på att korta och länga honom, jag vill inte lägga in några som helst övningar utan jag vill hålla det basic, jag vill få honom mjuk och kort! Elastisk är nog ordet jag letar efter. 
Sedan ska jag hem och göra svamp omelett! 
 
Haldor i sin stora gräshage som han äntligen börjar gilla nu!
 
Kram Kajsa
 

Tävling

Japp nästa helg ska jag och Haldor spontant tävla. Är på riktigt svinnervös! 
Inte nog med att jag inte tävlat på över ett år så jag har ingen aning om hur Haldor reagerar nu för tiden, så ska jag även tävla LA för första gången PLUS att jag ska rida i HFKs lag, som jag aldrig tävlat för förut så känner inte en kotte. Clara som är aktiv medlem i HFK frågade och jag tänkte att jag kunde väl ställa upp! 
Jag har aldrig tävlat i lag och jag hatar känslan av att jag sabbar något för någon annan, så hoppas hoppas hoppas att både Haldor och jag sköter oss!!
Så nu ska jag öva sönder fram tills dess och sedan får vi helt enkelt hoppas på det bästa. Ska ju som sagt träna för Elenore imorgon så det kanske ger oss en boost :)
 
Dags att damma av vinnarkavajen!
 
Kram Kajsa
 
Visa fler inlägg