Under huden

Dagens största tips! Kakan Hermanssons podd "hunder huden" är det bästa jag lyssnat på, typ någonsin. Lyssnar på den konstant och jag får så mycket inspiration, men även lär mig otroligt mycket av alla hennes intressanta gäster. Så ett stort tips till alla - gå in och lyssna! Vilka fördommar man än har, podden kommer blow your mind.
Lovar.
Hon har en gäst per avsnitt där alla har en intressant historia med väldigt olika bakgrund, Kakan intervjudar då dem på ett väldigt avslappnat och personligt sätt. Sedan avslutar de alltid med att gå igenom gästens hudvårdsrutiner, ibland är det mer hudvårdssnack och ibland mindre beroende på gäst. 
Jag har blivit så inspirerad av detta hudvårdsprat som jag konstant lyssnat på i tre dagar så jag gick in på Lyko och beställde hem två nya godningar av Löwengrips serie!
Jag använder ju enbart Löwengrip och har en bra bas som jag använder dagligen - ansiktstvätt, nattmask, facial mist, hudkräm, läppbalsam, och ögonkräm. 
Men nu har jag även köpte ett serum och en syra!! Ska bli så spännande att prova :)
 
Så såhär kommer min nya rutin se ut:
Kväll -
Eftersom jag enbart använder mascara på vardagar så använder jag ansiktstvätten direkt (är noga med att tvätta händerna först) 
Därefter låter jag ansiktet torka innan jag smörjer in natt masken, inte på läppar eller ögon. 
Sedan smörjer jag in ögonen med ögonkrämen och kletar på läppbalsamet. Done 
 
Morgon - 
Sköjer av ansiktet med vatten
Sedan använder jag serumet på vardagar
en gång i veckan använder jag syran innan serumet
 
När jag sminkar mig använder jag alltid facial misten innan jag applicerar sminket. 
Kan även använda misten på vardagar om jag känner mig torr på eftermiddagarna eller alltid på helgerna!
 
 
 
 
 
Kram Kajsa