Planering v.41 2018

God middá fina ni!
Är som ni kanske förstår helt och hållet slut i både kropp och knopp efter den intensiva gårdagen så det finns noll saker att skriva om så vi kör veckans planering istället :)
 
Måndag: Jobb hela dagen  - joggingtur på banan, rund och låg med aktiva bakben är fokuset! Sedan ska jag hem och äta middag och däcka i soffan :)
 
Tisdag: Jobb hela dagen, sedan ska Haldor får sig ett dressyrpass - vi ska fortsätta kämpa vidare med vår utveckling som om inget har hänt!
 
Onsdag: Jobb i Lund på fm - på em ska jag på ett möte i Halmstad. Sedan ska jag hem och till stallet - Haldor ska ridas ut på slingan - vi ska galoppträna!!!
 
Torsdag: lång dag på jobbet, helvetes dagen. Så i stallet på kvällen ska Haldor få sig en promenad då det är hans vilodag.
 
Fredag: Jobb hela dagen och sedan stallet - vi ska jogga på banan med fokus på rund och låg form med aktiva bakben. Sedan är det fredagsmys för hela slanten, jag ska krypa upp i Alfis famn och somna där är planen <3
 
Lördag: Stallet på förmiddagen - Haldor ska gå ett dressyrpass! Sedan blir det en heldag med Matilda - oklart vart vi ska vara åh vad vi ska göra mer än att hänga bara hon och jag :)
 
Söndag: SOVMORGON och sedan långfrukost på det innan vi måste städa lägenheten och tvätta!! Därefter har jag noll planer :) Så skönt!!
 
 
 
Kram Kajsa