Planering v.40 2018

Ja här har vi veckan! Ett som vanligt fullspäckat schema där hästen står i fokus eftersom det är tävling på söndag. Om jag känner mig själv rätt kommer jag vara ett vrak när den här veckan är slut... Tur att jag hade en lugn helg denna helgen iaf. 
 
Måndag: jobb hela dagen, hem och rida ett mjukgörande pass med fokus på aktiva bakben, middag med Dessan, slänga in en maskin tvätt 
 
Tisdag: Jobb hela dagen, hem och rida ett dressyrpass med fokus på LB:3 rörelser. På kvällen blir det mys framför soffan och slänga in en maskin tvätt.
 
Onsdag: Jobb hela dagen hem och rida ett dressyrpass med fokus på LA:4 rörelser. På kvällen blir det soffhäng.
 
Torsdag: Lång dag på jobbet, i stallet får Haldor vila med en promenad, på kvällen blir det som vanligt soffhäng innan sängen.
 
Fredag: Jobb hel dagen och sedan stallet där ett mjukgörande pass med fokus på aktiva bakben, sedan är det fredagsmys!
 
Lördag: På morgonen blir det stallet där jag ska rida igenom både LB:3 och LA:4 programmen, allt ska putsas och bilen ska packas. Sedan ska jag till Halmstad en sväng för att hämta tävlingskläderna och alla Haldors grejer inför tävlingen. På kvällen är det barnkalas för Alfs brors barn med middag och efterrätt, en släktträff helt enkelt. 
 
Söndag: Tävling, 16 mil bort i Nordhalland så det kommer garanterat ta hela långa dagen och jag kommer vara helt och hållet död!
 
 
Lilla familjen <3 
 
Kram Kajsa