Nord Halland del 1

Okej jag tänker att jag ska dela upp tävlingen lite! Det blir så långt annars.. Så vi kör första delen nu ikväll och andra delen imorgon bitti! Så nu tar vi morgonen och första start :)
 
Dagen började väldigt tidigt med en klocka som ringde 04.00 - upp och fixa mig själv och sedan till stallet. Hade hela bilen full av hästgrejer som jag plockade med mig från solbacka i Halsmtad dagen innan. Men när jag kom fram till gården i spöregn så stod det en lastbil ivägen så redan där blev det stressigt, fick medan hästarna åt springa i regnet med alla saker istället för att bara lite smidigt flytta över sakerna från bilen till stallet. 
Själva iordninggörandet gick smidigt - Haldor är en pärla, verkligen! Han stod snällt stilla medan jag gjorde knopparna och sedan lastade han sig själv och stod snällt hela 2,5timma upp och mumsade på sitt hö. 
Väl uppe på tävlingen var INGET iordning, så min plan gick helt åt stöpet från början till slut. Tur att päronen kom och hjälpte mig! <3 
Jag hade vaccinationskontroll vilket alltid annars går hur smidigt som helst gick otroligt långsamt då de inte fått upp deras system eller visste hur man gjorde så istället för att stå där i 2 min så tog det över 10 minuter.. = sen och stressad. 
Sedan skulle jag rida fram och det var ju en total katastrof!! 
3 ridbanor ute stod för förfogade för att rida fram på - jag valde först att rida fram på den mindre ridbanan vid ridhusen - men den var totalt vattenfylld och supertung. Så fick skritta bort 500m till de två andra banorna. Även de var katastrofala. Den stora var helt igenväxt, det stod ruttna hinder framme, marken var ojämn och den var blöt och tung som bara den. Den andra banan var fylld med ruttna hinder och bildäck(!!) och även denna var dyngsur och riktigt tung. Så framridningen blev inte så bra om man säger så, sedan ville jag inte ta på honom för mycket då han skulle gå stå klasser. 
Detta gjorde så han var rejält spänd - inte nog med det så hade de inte satt upp bokstäverna så vi fick vänta länge innan de var klara och inte nog med de så hade de satt bokstäverna fel så de fick göra om det igen. Sedan var det vår tur och jag kan med handen på hjärtat säga att dessa procent var helt i linje med vad känslan sa. Han var spänd och okänslig - ja okänsligheten var nog värst - han lyssnade helt enkelt inte. Detta är nog reslutatet av den riktig dåliga framridningen. Så 64,69 blev det och jag är allra mest nöjd med 8 på sista halten!! Tack för det <3 Det sämsta var att han tog något travsteg i ökan - när han blir spänd har han svårt att ta för sig och då slår han bara på traven istället, men då fick vi en 5,5. På en annanrs fin öka. 
Nä men jag är nöjd med den klassen, han är alltid lite tråkigare i första än andra klassen det är ju därför jag alltid startar två klasser :) 
 
I mörkret försökte jag förbrilt att få till en bra bild.. Gick sådär! Men här får man iaf se hans fina knoppar, hans urfina täcke och att han är vit ;)
 
Kram Kajsa