Min helg

Ja helgen började redan på fredagen för mig! Jobbade hemma i några timmar innan jag gjorde iordning mig och körde till Halmstad för födelsedagsbrunch hos världens bästa Nilla! Herregud så mysigt det var att vi alla samlades, gav presenter, åt otroligt gott och pratade om allt mellan himmel och jord! Slog mig när jag satt där omgiven av alla dessa fantastiska vänner, gamla som nya att gud vad jag är lyckligt lottad som har dessa tjejer i mitt liv!! Tack alla ni <3 
 
 
 
Sedan körde jag inom Hallarna (ett köpcenter) påvägen hem och köpte godsaker till kvällen! 
Därefter var det dags för träning med Haldor i Båstad åh gud vad lärorikt och roligt det var. 
Vi övade på att han skulle blir mer allert, han ska ta min skänkel så fort jag bara tänker det, och han ska ha aktiva bakben. Så det övade vi på hela passet och han var så fin i slutet ska ni veta, vilken power han har!! 
Nä jag är så nöjd med Elenore och henne ska jag definitivt träna för igen. 
Hon var pedagogisk och vi fokuserad på endast 2 saker så att de blir bra innan vi går vidare - har svårt för när tränare går igenom allt och kommer med tips och råd inför varje moment, då tappar jag bara bort mig så fort jag kör därifrån och har ingen som helst aning om i vilken ände jag ska börja. Detta upplägg passade mig perfekt, Haldor som gått på bra i 45 minuter var inte helt slutkörd och jag var inte heller det, vi var trötta och glada men inte helt överkörda. 
 
Haldor fick en dusch och sedan fick han stå vid värmelamporna åh slicka på sin godissten som belöning!
 
Sedan var det lördag och jag åh Moa började dagen med en långpromenad med hundarna! Så himla härligt väder det är nu så man måste ju passa på :)
 
Fina syskon som har matchande outfits på sig <3
På eftermiddagen efter en liten tupplur åkte jag och Lus till stallet där vi red ett pass som var precis som gårdagens pass för Elenore, jag kände att jag ville gå igenom allt igen så att det verkligen satt hos både mig och Haldor vilket det gjorde som tur var!! 
 
 
På kvällen när jag kom hem överraskade Alfie mig med plankstek och rödvin, kan ni förstå vilket bra avslut det blev på en mysig och lugn dag?! <3
 
 
 
Så var det söndag och städdag, fast vi började med sovmorgon och pannkaksfrukost, enligt tradition :) 
På eftermiddagen åkt4e jag till stallet och gick en promenad med Haldor och Lus, eller promenad och promenad - Haldor var tokig och släpade runt mig som försökte med allt jag hade att få till en avslappnande runda.. Det lyckades jag inte alls med och det slutade med att jag fick ett ordentligt psykbryt på honom då han försökte döda Lus med en dubbelspark bak.. Efter det lugnade han ner sig och han gick sedan bakom mig och naffsade i allt han kom åt. Därefter klippte jag honom - så är något orolig för dagens pass!! 
Men klippningen gick bra och han är nu någon cm kortare i pälsen :)
 
 
Ja det var min helg det!!
 
Kram Kajsa