Halvvägs igenom helvetesdagen

Hej fina ni!
Är fullt upp med min helvetes dag, som ni alla vet vid det här laget så är mina torsdagar inte åh leka med, 11timmars jobb, fullspäckad dag med möten, plus att jag mentalt är som svagast på torsdagar så jag får verkligen kämpa på! 
Har redan haft 4 möten så har inte ens hunnit sätta mig vid datorn än.. Men nu har jag lunch och sedan avslutar jag dagen med ett möte med min Mexico leverantör. Så ja, jag brukar däcka på tåget hem sen!!
 
Annars så ska Haldor vila idag, en promenad i skogen får det bli så han får komma ut och röra på sig lite - livrädd för kolik så jag har som regel att han alltid ska röra på sig trots vilodag! Sedan får han även mycket vatten i maten på kvällarna för att förhindra att han torkar ut och får kolik - han har ju 2 hinkar i boxen som fylls på vid nattning så jag kan vara säker på att han har vatten hela natten och i hagen har han ett stort vattenkar. 
 
Ikväll ska jag ta hand om mig själv är planen, ta en lång dusch, äta gröt, tända ljus och krypa upp i soffan med min man <3 
 
Jag vill spaa nuuuuuu! 
 
Kram Kajsa