Haldor update inför dagens träning

Det är verkligen en helt annan häst efter träningen för Elenore, han är framåt och pigg, lyssnar på minsta hjälp med spetsade öron. Jag ska bara fortsätta tänka samma mantra varje gång innan jag hoppar upp. "Vilken reaktion vill ja få när jag lägger om skänkeln", jag får inte heller stanna upp i flödet så fort jag gör en rörelse utan målet är att de flödet jag vill ha på rakt spår vill jag även ha i alla rörelser, stora som små. 
Idag ska vi gå igenom LB:3 programmet och jag är inte så värst orolig - alla dessa rörelser gör vi ju dagligen och det är ju inget som är svårt, det är detaljerna vi ska fila på - övergångarna, ökorna, halterna, volterna - jag vill att det ska sitta och vara så perfekt som möjligt såklart :)
Denna klass är ju en förklass så jag vill att det ska vara enkelt så att Haldor får ett bra intryck på banan innan den riktiga klassen startar. Även jag behöver värma upp och bli varm i kläderna inne på banan. Haldor är ju mer spänd i första klassen och då är det bra att inte pusha honom för mycket. 
 
Det är väl halterna jag är lite orolig för, jag vill verkligen sätta dom!! 
 
Kram Kajsa