Dagens planer

Fick så mycket beröm från min mentor och chef igår så jag blev helt gråtfärdig! Så idag bestämdes det att jag skulle köra solo, håll tummarna för mig!! Ska även delta i en presentation på engelska om några av mina artiklar framför 2 hela avdelningar, japp jag är nervös men det är bara åh göra!
Efter jobbet ska jag åh min packning ta mig till tåget för att åka hem igen, väl hemma ska jag handla inför morgondagen och sedan fira min lilla man som slutat på sitt jobb idag :) 
Ska även hinna med en runda till sjön med Lus, det förtjänar han ❤️Kram Kajsa 

Svetten rann

Vilken gårkväll jag hade, blir helt trött när jag tänker på det! Men det blev ju ett lyckligt slut tillslut :)
När jag i alldeles för tajta och tjocka kläder konkat mig själv från jobbet på bussen och sedan 10 promenad i 30 graders värme, stekande sol och två stora otympliga väskor var jag minst sagt slut och gråtfärdig när jag kom fram till lägenheten. Men ingen ro ingen vila för i den stora staden Malmö stänger 80% av alla butiker vid 18.00!!!? Till åh med lilla Halmstad har fattat poängen och har öppet till 19.00 för att folk som har heltidsjobb hinner helt enkelt inte handla innan klockan slagit 18. Men här nere i Skåne - nära till Europa och där allt ska vara så internationellt, ja där ska vi ha en uns av tradition kvar - i form av korta öppetider. Ååh vad jag eldar upp mig nu känner jag!
Så i vilket fall fick jag bara kasta av grejerna, byta om och sedan ge mig ut på stan i jakt efter min 25års klänning. Vilken i min värld inte ska vara så jä**a svårt att hitta, men jojomen - alla stora butiker har lagt allt som heter festklänning på hyllan och fokuserar nu mer på, ja vad fokuserar de på? Vardagskläder med en tantig twist, vilket jag älskar till vardags men nu skulle jag ju ha en klänning för ett kalas. Så uppgiven när klockan var 18.30 bland alla stängda butiker vandrade jag genom stan tills jag då utan att ens reagera vandrade jag in på Hansa och in på other stories! Resten mina damer och herrar är historia - jag hittade "the one" den var aprikos, rosa - mer åt de rosa hållet, en knytklänning som framhävde min midja, djup urringning med volanger, gick ner till mina knäveck bak och lite kortare fram, lite puff vid axlarna och lång arm! Den var så in i bomben snygg åh den allra sista ur deras lager blev min ❤️
Lycklig över inköpet skuttade jag hemåt, åt en sub påvägen vid kanalen och sedan möttes Max och jag upp och handlade snacks innan vi promenerade hem och avslutade kvällen i soffan framför Youtube :) 

Mycket finare i verkligheten!! 

Kram Kajsa 

Morsdag

Hade en sån mysig söndag ska jag säga er! Efter en efterlängtad städning av lägenheten åkte jag och Lus till Halmstad för lunch med päronen och fika med farmor :) Tycker det är så mysigt att hänga med päronen en sväng, vi har det så mysigt! Åh nu blev ju lilla mamma firad med blommor åh paket också så det blev ju extra mysigt :) vid kvällskvisten åkte jag åh Lus hem igen och väl hemma beställde vi pizza - en perfekt söndag helt i min smak.

Min söta lilla farmor som fullkomligt älskar Lus ❤️

Kram Kajsa 
Visa fler inlägg