Tips till hundägare

Jag måste bara tipsa om världens bästa sak! Okej lite överdrivet kanske men det har hjälpt mig enormt när jag är ute och springer :) 
- Jag vill ju ha med Lus när jag är ute och springer, det är ju perfekt att motionera både han och mig samtidigt. Men problemet är ju att man oftast inte är helt själv ute på gatorna/grusvägarna utan det kommer bilar, det är dofter som man inte kan motstå, andra hundar osv i all oändlighet. Att då hålla i ett koppel när man springer är ju alldels för jobbigt så då har jag först lånat Matildas sedan fått en eget joggingkoppel! 
Jag ska säga er att det är så gött att ha när man är ute och springer bland folk - jag slipper tänka på vart Lus är och enbart fokusera på själva joggandet och att hålla sig vid liv. Inte nog med det så är det en elastisk del på kopplet så om Lus får för sig att lukta och jag fortsätter springa så blir det inte det rycket som det vanligtvis blir! Sedan är det ju även smidigt att knäppa av om man kommer till områden som man vill ha dom lösa på :) 
 
 
 
Kram Kajsa