Stall med faciliteter är ett måste

Nu när jag är tillbaks här på Willab i en minst sagt hästig miljö med världens showroom för HS, Eclipse Biofarmab, Borstiq och Willab, åh i nästa rum ett magiskt showroom för Pikeur och Eskadron så blir man minst sagt inspirerad! 
Åh nu har jag bestämt mig - jag vill satsa på hästar i något/ några år till, ja tills det är dags för familj för då måste jag ta en funderare på hur man kan gå vidare. 
Men jag vill inte ha det som innan, jag är 25 år och vill verkligen inte stå i ett stall utan faciliteter, jag tänker helt enkelt inte rida på en frusen ridbana i mörkret 8 månader om året. Jag tänker heller inte frysa ihjäl mig, eller stå utanför stallet och spola ben i iskallt vatten i 8 månader. Nej den tiden är förbi. Ska jag ha häst ska han stå på ett ställe med bra hagar, ridhus, spolspilta, uppvärmd sadelkammare, tvättmaskin och bra förvaringsmöjligheter.
Detta har självklart varit en dröm länge men det är nu eller ja efter examen som jag känner att jag kan förverkliga den! 
Tänk vad jag och Haldor kommer utvecklas om vi hamnar på ett sånt ställe - jag kommer kunna lägga till på vår utveckling istället för att värma förfrysta händer :)
 
På sommaren var stallet hos Clara och Hugo en dröm!
 
Kram Kajsa