Snart är det praktik

Om exakt en vecka går jag in på min sista praktikdel, den längsta av dem på 10 veckor. 
Jag kommer ha min praktik på Willab som ni vid det här laget vet mina kopplingar till, jag har både haft praktik och jobbat där både före studier och under studierna, sommarjobbade även där i somras om ni kommer ihåg. 
Detta var inte mitt första val men nu blev det som det blev och jag är i slutändan nöjd, ska bli roligt att äntligen gå på praktiken igen och känna sig lite värdefull. 
För det är just det som jag tycker är roligt med att arbeta - känna sig värdefull för företaget, ha ansvar, ta beslut, arbeta med projekt och framförallt arbeta självständigt. 
Dessutom får Lus följa med vilket är en stor bonus!
Inte nog med det så när jag går ut på min sista praktikdel betyder det att skolan är över för mig, inga mer föreläsningar, inga mer tentor, gruppuppgifter och redovisningar. Känns så in i bomben skönt ska ni veta!
Tänk att jag är påväg att klara det här - tänk att jag är påväg mot en examen. 
Men först praktik i 2,5månad, fylla 25år, skriva examensarbete, redovisa examensarbetet och sen den 20 juni får jag mitt diplom. Så det är en bit kvar och det ska jag njuta av, jag ska verkligen försöka njuta av den sista tiden här nu! För snart vänder jag blad och då vill jag kunna känna att den sista tiden var fin, rolig och lättsam. 
 
 
Kram Kajsa