Shoppat...

Jag råkade få ett stort infall av att jag behöver nya kläder! Vilket jag verkligen behöver, trust me. 
Så då klickade jag hem några godingar till våren som jag vet att jag kommer älska - allt från Nelly.com.
 
Först och främst blev jag totalt kär i den ljusrosa byxdressen, enkel, stilren och där jag kan använda hela dressen ihop eller antingen använda byxorna eller kavajen! Lovar er att jag kommr leva i dessa plagg under våren :) 
 
 
 
 
Jag behöver verkligen ett par byxor till, mina byxor jag har hemma börjar bli rätt slitna och jag har varit på jakt efter ett par kostymbyxor i evighet, men så bara bestämde jag mig för ett par superenkla, SVARTA byxor i vad det ser ut som skönt material. Bilden på de gula byxorna gör dom mer rättvisa än bilden på de svarta därav bildvalet :)
 
 
 
 
Jag har länge tänkt att jag behöver en vit skjorta och nu råkade jag snubbla över en som även den fick följa med hem! Basplagg är nyckeln till en bra outfit och jag har för få av den varan, dags att ändra på det.
 
 
 
Sedan har vi drömkjolen, som jag har velat ha en draperad kjol, men aldrig riktigt hittat rätt i färg, material eller längd - tills jag hittade denna! Är den inte perfekt?! Kommer leva i den här i sommar, for sure.
 
 
 
Sist men inte minst har mina vita skor gått sönder, jag lever i dessa och är i desperat behov av ett par nya! Så dessa enkla men fina skor fick också följa med hem :)
 
 
 
Kram Kajsa