Ps of Sweden

Det händer ju mycket för PS nu med en ryttarkollektion, nytt träns, och en helt fantastisk schabrak med tillbehörs kollektion! Åh jag har ju inte riktigt hunnit med att skriva ner mina favoriter så vi kör en nu - lite sent men bättre sent än aldrig :)
Jag hade ju min praktik där i slutskedet av produktionen av denna kollektion så jag har ju fått klämma och känna på allt åh varit med och bestämt smådetaljer. Så jag ju precis vilka som är mina favoriter!
 
Vi börjar med schabraken!!
 
Denna färg är så otroligt snygg i verkligenheten, den gör sig inte riktigt på bild såhär utan när man sätter den på en häst lyser färgen upp. Snygg till alla hästfärger då den anpassar sig efter färgen - ex på en vit häst blir färgen mer åt det lila hållet medan på en brun häst blir den mer åt de bruna hållet. 
 
Älskar älskar älskar detta schabrak - färgen är mer åt det blå hållet och det är så snyggt med de guldiga detaljerna!
 
Tycker detta schabrak är riktigt häftigt med läderdetaljerna, men det sticker inte ut för mycket eftersom allt går i samma färg! Snyggt!!
 
Men hur snyggt är inte detta schabraket?! Älskar att det är så stilrent, brunt med beiget är ju en perfekt kombo tycker jag!! 
 
Detta schabrak är ju från vinterkollektionen så det är inte från våren MEN jag har inte tagit upp den innan så den fick hänga med nu! Älskar verkligen sammetsdetaljerna i samma färg som schabraket - dö snyggt! Åh tänkt detta på Haldor <3 
 
De har ju hur många schabrak som helt på hemsidan och favoriter har kommit tillbaks från förr så som det ljusrosa schabraket, deras mörkblåa storsäljare är tillbaks, sedan har de olika färgvarianter på dessa som jag visat! Så det finns för alla smaker :)
 
Sedan har vi kläderna! 
Jag har inte känt eller sett ridbyxorna alls så jag har inte tagit med dom. 
 
Den här jackan är så in i bomben snygg tycker jag! Passar verkligen perfekt som ridjacka under våren när det är relativt varmt men när vinden kyler :) 
Älskar såklart denna väst - sitter också väldigt snyggt på kan jag intyga ;) Perfekt - ja när behöver man inte en väst?!
Detta skärp är helt i min smak - stilrent, snyggt med läderdetaljernaoch PS märket är helt i rätt storlek! 
Den här kepsen är riktigt snygg med mockaöverdraget!! Sitter snyggt på också :)
 
Kram Kajsa