Onsdag mitt i veckan

Då sitter jag här igen, ett dygn senare och skriver nästan samma rader! Långtråkigt som bara den men just nu är det mitt liv. 
Men vi tar det från början :)
Spenderade arbetsdagen med att dela skrivbord med underbara Jessica som jag inte träffat på hundra år! Så kul att bara prata igenom livet, skratta åt interngrejer och gosa med hundarna! Hon hade ju med sig sin lilla vargvalp som Lus var något skeptisk mot men de kunde utan problem dela rum :) Duktiga.
Efter jobbet mötte jag upp med Moa för en långpromenad medan solen gick ner - helt och hållet underbart att kunna skratta och prata med en nyfunnen vän i solskenet medan Lus far runt. Det är livskvalitet det. Inte nog med det så stannade jag till hemma hos dem för att gosa valp en stund - som han växer inte bara i kroppen utan även psykiskt! Han liknar mer och mer Lus i sättet <3
Sedan gick jag hem och började på maten med min man och även det är livskvalitet - att stå sida vid sida i köket, prata om dagen som gått och laga mat tillsammans, även om det bara är panerad fisk, potatis och stuvad spenat. 
Efter ett avsnitt Breaking Bad gick jag kvällsrundan med Lus, duschade och sedan stupade jag i säng och sov som en stock!! Bra dag ändå <3 
 
Nu är det ny dag och vi får se vad den innehåller! Vet egentligen bara att jag ska jobba, och sedan promenera en sväng i eftermiddag - har ju blivit förkyld igen så byter ut löpningen mot promenader tills jag blir frisk!! SKa även slänga in en tvätt, laga mat och duscha . That's it.
 
Lilleman <3
 
ATM - te är som balsam för själen!!
 
Kram Kajsa