Nu händer det....

Nu har jag bokat kastrering till Lus... Det har varit dags länge men jag har inte fått tummen ur åh anledningen är väl för att jag vet ju att Lus kommer förändras. Han kommer inte vara samma hund längre och det skrämmer mig! Jag har sett honom som en liten valp i alla dessa år men nu när han ska kastreras kommer han inte längre vara det längre på något sätt. Kan inte förklara känslan men det gör ont i mig.. 
Hans gener kommer aldrig vandra vidare och det är också något som gör mig ledsen, jag vill ju egentligen ha en riktig lusbebis men nu kommer jag inte kunna få det. 
Men Lus är ju "klapphingst" och kastrerar man inte honom kommer han få tumörer vilket man verkligen inte vill så det måste göras. 
Jag vet ju att han kommer bli tråkig eftersom han blev det när han chipkastrerades - sova bort sitt liv, inte vilja leka, bara tänka på mat. Den livliga, busiga, knäppa hunden kommer vara som bortblåst. Men jag ska göra allt för att han ska bli lycklig igen - vi ska hitta på en massa kul saker han och jag! 
Vi ska anmäla oss till agilitykurser, han ska få ett aktivitetspel, vi ska börja simträna, han ska som vanligt följa med på allt och lite till <3 
 
Min lilla bebis 
 
Kram Kajsa