Matabstinens

Jag äter ju inte bröd på vardagarna utan jag dricker ju min smoothie och den håller mig mätt fram till lunch vilket är galet då jag bara har frukt och lite kokosmjök i! Men det är så skönt att veta att man får i sig en massa grönt varje dag. 
Men de senaste dagarna har jag så fort jag blundat sett en riktigt god macka framför mig - ni vet en såndär med riktigt gott, nybakat bröd, extra saltad bregott, någon god ost och någon god skinka som man köpt i deli och kanske någon gurk-och tomatbit på. Alltså det vattnas i munnen bara jag skriver det!!
SÅ konstigt att man kan få dille på en sak man vanligtvis aldrig brukar tänka på, men men det ska jag äta på lördag!! Så är det bara. 
Det är så skönt att jag försöker vara nyttig på vardagarna och sedan på helgerna kan man unna sig något gott! Det funkar helt utmärkt för mig då jag vet att i helgen kan jag få äta det där jag är sugen på :) 
Sedan blir man bjuden på något gott på vardagen så får man äta det, men reglerna är att man inte får själv gå och köpa/ baka det. 
 
 
 
Kram Kajsa