Inköp till Haldor

Något som är riktigt skönt just nu är att jag tror jag har allt till Haldor förutom några "små" saker som vi kan klara oss utan men som verkligen är bra att ha! 
  • Vi behöver när han kommer hem en tömkörningsgjord - Elvira har ju varit riktigt flitig med tömkörningen och det vill jag verkligen förvalta och använda i det dagliga arbetet! Så det är ett sådant köp jag kommer prioritera :) Allt för att maximera vår träning.
  • Sedan behöver han ett promenadtäcke som är utskuret för bogarna, jag kommer antingen promenera med honom på hans vilodagar eller om vi hamnar i ett stall med skrittmaskin kommer han ju gå i den så då behövs det täcke för honom på höst/vinter och vår :) Planen är att ha ett ofodrat och ett 200g, men jag har även sett att det finns 10g också så jag är lite i valet och kvalet att ha ett sånt också. I vilket fall så kommer detta in vara prio i sommar ändå.
  • Sedan behöver han en bra flughuva och jag har testa EN som sitter som en smäck på honom och det är rambo huvan med skärm så den får det bli till sommaren.
  • Sist men inte minst så behöver han ett nytt flugtäcke.. Han har ett från bucas nu men den sitter verkligen inte bra så han får en del skav, dessutom är det lite för litet för honom och det är rätt slitet.. Så dags att köpa ett nytt!
Annars så är det inte så mycket mer! Visst man kan ju köpa grejer i evighet till dem men det är ju mer önsketänkande. Dessa 4 punkter är sånt han behöver :) Känns skönt må jag säga.
 
 
 
 
 
 
Kram Kajsa