Hästabstinens

Jag är så hästsugen att jag håller på att smälla av! Malin, en av mina fina kollega ska köpa hopphäst till sin dotter och vi har spenderat större delen av dagen med att dividera fram och tillbaks mellan hästar, tittat filmer, läst ägarnas sms och dividerat lite till. Finns ingen bättre känsla än att få hem en ny häst, lära känna den, skapa en relation, träna och utvecklas tillsammans. Åh vad jag vill göra det igen :)
Men det kommer ju nästan bli så när jag får hem min prins igen, han kommer vara en helt ny häst efter Evliras tucktning och det ska bli så roligt att växa samman igen och utvecklas tillsammans, lite till <3 
Jag är även så otroligt sugen på att stå i ett fint stall, ha alla faciliteter som gör vardagen enklare för oss och låta Haldor blomma ut till den stjärna han är! 
Inte nog med det så vill jag bara sätta på mig min "vinnarkavaj" (kuriosa: helt ärligt så har jag blivit placerad varje gång jag ridit i min fina kavaj, därav namnet) och ge oss ut på tävlingsbanorna, han och jag! Fy satan vad kul det ska bli att få tillbaks honom :) Längtar såå !!
 
 
Kram Kajsa
 
#1 - - Josefin Nilsson:

Åh kan verkligen känna igen mig så mycket i den känslan, hästarna behövs verkligen i livet för att göra allting bättre :)