Frukost

Jag ska ju försöka äta så nyttig frukost på vardagarna - alltså inget bröd, så lite fett som möjligt, så mycket grönt som jag bara kan = så nyttigt som möjligt helt enkelt. 
De senaste 3 veckorna har jag uteslutande druckigt smoothies på frukostarna på jobbet - men nu känner jag att jag klarar inte av att dricka det mer så nu får jag få över på nästa grej :) 
 
Jag har googlat runt lite på nyttiga frukostar och då har ju självklart smoothies kommit som första förslag, andra förslag som kommit upp är havregrynsgröt, chiapudding, andra sorters gröt och knäckemackor.
 
Den enda gröt som jag tycker är riktigt god är mannagrynsgröt - vilket är den onyttigaste (såklart) så den får jag strunta i.. havregrynsgröt föråt jag mig på i Nya Zeeland så den får jag vänta med lite. Chiapudding kan jag tänka mig men eftersom jag inte ätit något till frukost utan bara druckigt är jag ordentligt sugen på att faktiskt tugga på något!! Så då återstår bara knäckemackor :)
Så nästa vecka blir det avokado och keso på knäcke med kryddor på varvat med äggknäcke med krydda på åh kanske till och med laxknäcke med keso! Ska bli så gott att ändra frukost ska ni veta.
Åh jag tror knäckebröd blir bra att äta nu när planen är att faktiskt börja springa när snön smält :)
Efter knäckeperioden är planen att äta chiapudding eller havregrynsgröt eller varför inte - bananpannkaka med agave sirap och vispad kokosmjölk!! 
 
Hejdå smoothiesen! På återseende :)
 
Hej jättegoda avokadomacka 
 
Planen är att få till en riktigt god chiapuddig i framtiden
 
Vattnas det inte i munnen?!
 
Kram Kajsa