Äntligen

Hej hej åh åter hej!
Ni kan inte förstå hur många gånger jag försökt blogga dessa senaste dagarna.. Men varje gång jag är klar med ett inlägg och ska publicera det så "kraschar appen" och allt försvinner. Så då har jag gett upp!
Men nu gör vi ett nytt försök :)
- jag är ju som sagt i Växjö och har varit det sedan i onsdags. Skolan har rullat på och vi har fokuserat på vårt grupparbete som vi ska redovisa idag! Annars är jag sjuk som bara den, influensan har verkligen satt ett hårt grepp om mig och tar jag det inte super lugnt får jag betala för det på direkten... 
Åh eftersom jag är dunder förkyld och mår allmänt dåligt kommer jag gå hem från skolan direkt efter att vi har redovisat. Ska hem och sova på soffan några timmar innan jag sätter mig i bilen och kör hem till min sjukling hemma! Skönt att det är fredag :) 

Tog tåget hem till Matilda i Alvesta i onsdags och blev bjuden på bästa vinet och denna gudomliga paj. Grönkål och fetaost paj med stekt lax vid sidan om! Hade verkligen en riktigt mysig kväll som jag kommer leva på länge ❤️

Har snöat hela dagen idag så promenaderna med hundarna är en fröjd för ögat! Detta var från vår kvällspromenad igår, så vackert. 

Kram Kajsa