Frukost

Jag ska ju försöka äta så nyttig frukost på vardagarna - alltså inget bröd, så lite fett som möjligt, så mycket grönt som jag bara kan = så nyttigt som möjligt helt enkelt. 
De senaste 3 veckorna har jag uteslutande druckigt smoothies på frukostarna på jobbet - men nu känner jag att jag klarar inte av att dricka det mer så nu får jag få över på nästa grej :) 
 
Jag har googlat runt lite på nyttiga frukostar och då har ju självklart smoothies kommit som första förslag, andra förslag som kommit upp är havregrynsgröt, chiapudding, andra sorters gröt och knäckemackor.
 
Den enda gröt som jag tycker är riktigt god är mannagrynsgröt - vilket är den onyttigaste (såklart) så den får jag strunta i.. havregrynsgröt föråt jag mig på i Nya Zeeland så den får jag vänta med lite. Chiapudding kan jag tänka mig men eftersom jag inte ätit något till frukost utan bara druckigt är jag ordentligt sugen på att faktiskt tugga på något!! Så då återstår bara knäckemackor :)
Så nästa vecka blir det avokado och keso på knäcke med kryddor på varvat med äggknäcke med krydda på åh kanske till och med laxknäcke med keso! Ska bli så gott att ändra frukost ska ni veta.
Åh jag tror knäckebröd blir bra att äta nu när planen är att faktiskt börja springa när snön smält :)
Efter knäckeperioden är planen att äta chiapudding eller havregrynsgröt eller varför inte - bananpannkaka med agave sirap och vispad kokosmjölk!! 
 
Hejdå smoothiesen! På återseende :)
 
Hej jättegoda avokadomacka 
 
Planen är att få till en riktigt god chiapuddig i framtiden
 
Vattnas det inte i munnen?!
 
Kram Kajsa
 

Min man

Imorse när jag satte mig i bilen överröstes jag av tacksamhet! Vilken man jag har. 
Trots att jag vaknade upp arg som ett bi lyckades han få mig att skratta och ilskan som vanligtvis sitter kvar hela dagen rann av mig direkt. Att se honom skratta och vara bekymmerslös så tidigt på morgon får mig att smälta, en hejdå kyss och ett "kör försiktigt och ha det så bra idag" får mig lycklig och alla mina bekymmer försvinner. Han får mig helt enkelt att må bra! Jag är så glad att han står ut med mig och att han och Lus är bästa kompisar, att han lagar mat till mig, städar efter mig och försöker hela tiden utvecklas till en bättre människa. 
Han är så fin och han är helt min <3
 
 
 
Kram Kajsa
 

Skärtorsdagen

Torsdag idag och sista jobbdagen den här veckan! Underbart. 
Jag mår fint bortsett från att jag är riktigt trött - Alf bestämde sig för att ha 20 alarm som gick igång stup i kvarten i över en timma imorse.. Behöver jag ens säga att han inte vaknade av dom så jag fick vakna varje gång och sedan försöka väcka honom. Denna människa tar kål på mig, tur att han iaf är min människa.
Idag blir det lite stressigt efter jobbet - jag ska åka hem vilket tar minst 45minuter, hinna gå en ordentlig runda med Lus (ca 20min) , ge honom mat, lämna honom hos Moa, hinna duscha och göra iordning mig på cirka gurka 2timmar - vi ska nämligen iväg på påskmiddag hos Alfies päron vid halv sju och i en familjen kommer man inte sent.. Jaja allt löser sig :)
Ska bli otroligt mysigt iaf att äta påskmat tillsammans med hans släkt, jag älskar ju sånthär - braavslut på veckan minst sagt.
 
Den officiella - här sitter jag på kontoret och försöker hålla ögonen öppna selfien :)
 
 
Kram Kajsa
 
Visa fler inlägg