16 mars 2018

Shoppat...

Kajsa

Jag råkade få ett stort infall av att jag behöver nya kläder! Vilket jag verkligen behöver, trust me. 
Så då klickade jag hem några godingar till våren som jag vet att jag kommer älska - allt från Nelly.com.
 
Först och främst blev jag totalt kär i den ljusrosa byxdressen, enkel, stilren och där jag kan använda hela dressen ihop eller antingen använda byxorna eller kavajen! Lovar er att jag kommr leva i dessa plagg under våren :) 
 
 
 
 
Jag behöver verkligen ett par byxor till, mina byxor jag har hemma börjar bli rätt slitna och jag har varit på jakt efter ett par kostymbyxor i evighet, men så bara bestämde jag mig för ett par superenkla, SVARTA byxor i vad det ser ut som skönt material. Bilden på de gula byxorna gör dom mer rättvisa än bilden på de svarta därav bildvalet :)
 
 
 
 
Jag har länge tänkt att jag behöver en vit skjorta och nu råkade jag snubbla över en som även den fick följa med hem! Basplagg är nyckeln till en bra outfit och jag har för få av den varan, dags att ändra på det.
 
 
 
Sedan har vi drömkjolen, som jag har velat ha en draperad kjol, men aldrig riktigt hittat rätt i färg, material eller längd - tills jag hittade denna! Är den inte perfekt?! Kommer leva i den här i sommar, for sure.
 
 
 
Sist men inte minst har mina vita skor gått sönder, jag lever i dessa och är i desperat behov av ett par nya! Så dessa enkla men fina skor fick också följa med hem :)
 
 
 
Kram Kajsa
 
 
Den här veckan har känts som en evighet! Inte för att jag har haft en tråkig vecka utan för att jag hunnit med allt och lite till. 
Började ju veckan i Växjö med tenta, sedan sov jag ju över för en "sista kväll i lägenheten med Matilda och Alfons", på tisdagen städade jag ju ur mitt rum och sedan körde hem till Hishult igen, sedan har det varit praktik onsdag, torsdag och nu fredag. Lång vecka! Men jag är glad att praktiken startade i mitten på veckan för då får man en bra mjukstart :)
Åh nu är det fredag! Underbara fredag - som jag har längtat efter dig.
För då börjar min helt plugfria helg, första helgen på hmmm - 2 månader som jag faktiskt inte ska plugga alls! Gud vad jag ska njuta - jag får umgås med min man, träffa kalvar, lukta på valppäls, hälsa på päronen, äta god mat, gå långrundor, ta sovmorgon och bara njuta av att leva <3
Men först en dag av jobb som ska avverkas - många kineser att diskutera priser med på riktigt dålig engelska. 
 
 
Kram Kajsa
 
Jag slås ofta av tanken på att Lus blir äldre och speciellt nu när han har fått en lillebror som ett av våra parkompisar har köpt och fått hem. Deras resa har precis börjat, de trevar sig fram med att bygga upp regler och strukturer för den lille, de lär känna honom och försöker sammanstrålas till en liten familj. Det påminner mig om Lus och min första tid tillsammans - när vi trevande fram han och jag och hur vår relation utvecklas till något väldigt speciellt. Vi vet att allt löser sig sålänge vi har varandra! Därför gör det så ont att tänka att det en dag kommer ta slut, jag kan knappt skriva dessa rader för det bränner i halsen och tårarna kommer vällandes.
Han är mitt allt och jag älskar honom innerligt och bara tanken på att han en dag ska tas ifrån mig gör så in i bomben ont... I år fyller han 4år. 
 
Här var han inte stor <3 
 
Kram Kajsa