Vapendragaren fyller 4år idag

Den 28 juni för 4 år sedan såg jag och Emma på när lilla lilla Lus föddes. 
Jag skulle inte ha hund men efter att jag fått följa Lus och hans 2 andra syskon växa upp var det självklart att någon skulle få bli min, Lus valde mig. 
Så fort jag satte mig ner var det han som kom och ville upp i min famn för att busa, han bara bestämde sig för att jag var hans nya lektant och jag hade inte så mycket att säga till om. 
Han skulle upp i famnen och busa - med mitt hår, bita i min näsa, öron eller i fingrarna eller boxas mot ansiktet - han trodde även att han kunde flyga så hans grej var att försöka kasta sig ur min famn lite då och då. Det var under en av alla dessa lekar när han var sisådär 7 veckor som uppfödaren skrattade och sa "han är en riktig liten Lucifer han". Åh direkt nästan skrek jag att det ska bli hans namn. Det var så rätt.
 
Lucifer är min vapendragare och min bebis, hur har jag klarat av mitt liv innan han fanns? Jag älskar honom till månen och tillbaks och jag är så in i bomben glad att jag trots alla som försökte stoppa mig köpte honom! 
Han har från början varit där som en glädjespridare av dess like - Han får mig alltid att skratta, han får mig alltid att må bättre och jag känner mig aldrig någonsin ensam, jag har ju min andre hälft med mig vart jag än går. 
Åh med en stor klump i halsen får jag nu säga att han är "4 år gammal", ett år närmare slutet..
Men det får jag inte tänka på idag för idag ska han firas!! 
Han ska få springa runt slingan i stallet, få blötmat som kvällsmat, gå en kvällsrunda i skogen bakom lägenheten där världens alla pinnar finns och självklart öppna ett paket eller två :) 
 
Som jag älskar denna hund! Alltid redo för äventyr, bara min famn finns öppen om det skulle bli lite läskigt <3
 
Kram Kajsa