Update om Haldor

I lördags när han kom fick han faktiskt vila! Han hade rest och det var mycket intryck så jag lät honom vara, han fick ta allt med ro och lär känna sin nya miljö :) Dessutom var det över 30 grader så det hade inte gått ändå..
I söndags var planen att rida ett lugnare pass, känna lite på honom - men då var han kaos delux. Skrittmaskinen var igång, det var folk i rörelse och det blev lite för mycket för honom så vi tog en promenad istället vilket verkligen var helt rätt val :) 
- Han slappande av totalt, började skumma och var riktigt nöjd med "passet" - slingan runt ägorna är verkligen perfekt!!
Medan igår var han så mycket bättre, han hade lugnat ner sig och var väldigt medgörlig så då red vi ett fint pass han och jag <3 Började med att skritta runt slingan igen och sedan red vi ett pass i ridhuset. I skritten var han otroligt stel - inte så konstigt när han inte gått på några dagar och spänt sig rejält dagen innan, även traven och galoppen var han lite stel men efter några varv släppte det och han var så himla fin!! Det var så roligt ska ni veta :) Tyvärr blev klockan rätt mycket så jag fick avsluta passet och gå och duscha honom. 
Vilket han även det skötte galant :)
Duktiga duktiga häst!
 
Idag har jag samma upplägg - rida fram på slingan och eftersom det har regnat under dagen är det för blött att rida på åkern så vi rider ett pass i ridhuset istället - samma tanke som igår fast förhoppningsvis får jag inte tidsbrist och kan fullfölja hela passet :)
 
ute på tur, aldrig sur!
 
Ett stycke blöt och trött häst som är redo för läggdags
 
Kram Kajsa