Träningsvärk delux

Åh herre min skapare vad jag har träningvärk! Vet på riktigt inte hur det ska gå i stallet ikväll... 
För att ta det från början så har jag pratat länge om att börja gymma så då tog Alfie tag i saken och gav mig en gymväska med en massa gymgrejer i. Det har resluterat i att jag äntligen fick ur tummen ur röven och åkte och köpte mig ett gymkort på Alfies gym. Så där har vi varit torsdag - lördag förra veckan och planen är väl att försöka vara där 3 gånger i veckan :) 
Alf har utsett sig själv till min PT vilket jag verkligen inte tackar nej till eftersom jag inte kan ett enda litet dugg om det där med att träna. Men mina stackars små muskler skriker - "skjut honom, NUUUU"
I torsdags körde vi något som skulle träna .. hmm vad var det nu igen?! Strunt samma - eftersom att jag hade så svaga triceps så trots att vi skulle träna en annan muskelgrupp så tränades dom små stackarna istället. 
I fredags skulle vi träna armar och ... var det bröst?! Jaja det gjorde vi i alla fall. 
Åh i lördags skulle vi träna rygg och mage men eftersom jag fortfarande är så svag i en massa andra satans muskelgrupper så tränas ju dom först så min rygg mår prima ballerina eftersom den inte behövde jobba ett dugg. Men min mage kom inte undan och idag har jag så ont att jag inte kan stå upprätt ordentligt och absolut inte skratta. 
Men det är väl så det ska vara, får väl vänja mig vid att ha konstant ont.. 
 
 
 
Kram Kajsa