Planering v.26 2018

Nu börjar allt återgå till det normala igen och den här veckan ser ut som alla andra veckor kommer att se ut :) Känns skönt att börja få rutin på allt!
 
Måndag: Jobb hela dagen för att sedan åka till stallet på kvällen och riva av ett pass i ridhuset efter framskrittning på slingan.
Tisdag: Jobb hela dagen för att sedan åka till stallet och TRÄNA, ska bli såå kul att få inputs på hur jag ska förbättra min ridning.
Onsdag: Jobb hela dagen för att åka till stallet på kvällen och rida ett pass på åkern efter framskrittning på slingan. Efter stallet ska jag och Max springa en runda på galjberget! 
Torsdag: Jobb hela dagen för att åka till stallet på kvällen - Haldor får då gå i skritten. För att jag ska i ilfart åka till Hishult för att sedan åka till Örkelljunga och kvällsgymma med min man. 
Fredag: Jobb hela dagen för att sedan åka till gymmet med Alfie på kvällen. Sedan blir det fredagsmys <3 Nilla har hand om Haldor - då kommer han troligtvis få jogga en runda :)
Lördag: Gymmet på morgon för att sedan åka på en överraskning A ordnat, ÄLSKAR överraskningar mer än något annat så detta ska bli underbart, vi ska fira min examen och att vi har 1 år tillsammans! Elvira har hand om Haldor och då kommer han troligtvis få jobba ordentligt.
Söndag: Överraskningen sträcker sig fram till lunch/eftermiddag och sedan ska jag bara packa om och bege mig till Halmstad och stallet. Haldor kommer få antingen ett markarbetespass eller ett backträningspass beroende på vad han gjort med N och E. 
 
 
 
Kram Kajsa