Planering v.25 2018

En väldigt annorlunda vecka fullsäpckad med roliga saker! Tyvärr kommer jag inte vara i stallet så mycket som önskat men jag har underbara människor som kommer hjälpa mig :)
Men först börjar veckan med en full jobbdag och sedan redovisning inför klassen, är redan lite nervös. Men efter det släpper det och jag kommer ha en väldigt fin vecka tror jag allt. Med examen och Midsommar afton som höjdpunkt, de ni!
 
Måndag: Jobb hela dagen, hämta Lus, hämta Elvira och sedan stallet - där har jag insläppet. Elvira får rida Haldor. Avslutar kvällen med att köra till Växjö :)
 
Tisdag: Vaknar upp i Växjö i Matildas nya hus för att ha min presentation och opponering inför klassen. Lus får hänga med Alfons :) Elvira tar hand om Haldor.
 
Onsdag: EXAMEN!!! Börjar dagen med champagnefrukost hos en klasskompis, sedan är det examen ceremonin och sedan avslutar vi med lunch på slottet!! Lus är med Alfons under tiden. Elvira har hand om Haldor.
 
Torsdag: Dags att åka hem igen, åker direkt till Halmstad för att fixa Haldor och sedan kör jag till Hishult. Planen är att åka ner till gymmet och debutera där.. På kvällen ska jag och Alfie fira min examen med bubbel och jordgubbar :)
 
Fredag: Midsommararfton!! Den enda planen är att träna ett pass på gymmet innan vi gör oss fina. Vi blir 6 par och 3 hundar som ska fira i Nellie och Nisses trädgård, kommer bli underbart mysigt och jag ser så framemot det :) Nilla tar hand om Haldor.
 
Lördag: Tror denna dag blir relativt lugn men jag hoppas på att man mår så pass bra att man kan träna ett pass på gymmet på kvällskvisten innan det blir pizza time. Elvira tar hand om Haldor. 
 
Söndag: Dagen då jag, Maxiponk och mina päron ska fira både min och Max examen med en heldag på hemlig ort!! Jag vet alltså inte vart vi ska bara att vi ska fira oss :) Så himla spännande och roligt! Haldor fixar jag på morgonen :) 
 
 
 
Kram Kajsa