Planen med Haldor den här veckan

Haldor kommer som sagt inte gå så mycket med mig i sadeln den här veckan.. Som tur är har jag Elvira som kommer drilla honom och Nilla som kommer överrösa honom med kärlek! 
\n
Jag red ju i förrgår ett vad jag tycker ett bra pass - först skrittade jag fram på slingan för att sedan fånga upp honom i ridhuset för ett pass där. Jag är fortfarande frustrerad över att min kropp inte känner till finliret ännu. Han är så framme för skänkeln och så fin i munnen, men eftersom jag inte kan parera det så kryper han upp och ur formen lite då och då. jag vet ju vad jag ska göra för att förhindra det men min kropp vill inte riktigt samarbeta. Ur irriterade och tråkigt men tyvärr är det ju så det är nu. 
\n
Igår gick han ett pass med Elvira medan jag mockade och fixa allt i stallet och då var han helt magisk! Finner inga ord, han var så galet fin, det finaste han varit tror jag! 
Åh idag ska bästa Nilla ta honom, perfekt för honom att gå ett mysigt joggingpass utan en massa krav för att vara fit for fight när Elvira tar honom på onsdag igen. 
\n
På torsdag är jag hemma och då är min plan att hitta någon att träna för, hade varit perfekt för jag kan verkligen när som hela den dagen! Jag behöver bli guidad till utveckling känner jag - någon som säger hur jag ska rida :)
\n
På fredag har Nilla hand om honom och då ska de nog goserida. Ute på slingan, kanske ett lättare pass på åkern eller ett pass i ridhuset utan stora krav - perfekt <3 
\n
Sedan är det lördag och då rider Elvira igen - vet inte alls hur hennes upplägg ser ut den dagen, kanske får han gå i skritten, kanske rider hon ett hårt pass i ridhuset. Ingen vet men jag anpassar söndagens pass helt efter vad han gjort på lördagen :) 
\n
Har han vilat och beroende på vart Elvira och Nilla ridit i veckan rider jag antingen ett markarbetespass eller ett backpass på åkern. 
\n
 
\n
\n
\n
Snygg Haldor
\n
\n
 
\n
Kram Kajsa
\n