Min helg dag 2 del 2

Efter att jag hämtat Haldor där på förmiddagen på lördagen kom jag hem halv tre och var totalt död, överkörd och slutkörd. Kände mig som ett utskitet äpple. 
Åh 30 minuter senare var planen att vi skulle på förfest inför Hishults sommarfest, men jag lyckades flytta allt en timma så jag fick tid att äta, sova och göra iordning mig! Alfie fick då tid att gå på en annan förfest först så han knallade iväg och lät mig sova :) 
Förfesten var supermysig, vi satt på våra kompisars terrass i solen under ett parasoll och drack drinkar för fulla muggar, sedan tog vi cyklarna och rullade ner för backen mot sommarfesten.
Det var så otroligt roligt, herregud det är verkligen inte ofta jag säger att bakisdagen är värt det, men den här gången var det de! 
Alla var där, maten var riktigt god, livebandet var super och dom fick verkligen med alla i "publiken", sedan var drinkarna on point och på kvällen sen rullade en matvagn in så alla kunde få nattamat :) 
Herregud vad jag dansade och herregud vad jag skrattade!! 
En perfekt kväll som jag kommer leva på länge <3
 
Det blev noll bilder under kvällen bara några enstaka filmer, men här får ni en selfie på mig innan vi skulle bort till festen, äääälskar min nya klänning!
 
Som jag skrattade hela kvällen igenom!
 
Kram Kajsa