Min helg dag 2 del 1

Jag tror jag tar och delar upp denna dag i två :)
På morgonen ringde klockan redan 05,00 precis som på vardagarna så det var bara att gå upp och göra iordning för dagen, jag gjorde massäck och gick en runda med Lus innan vi gav oss iväg mot Skummeslöv för att byta bil mot hästbuss. Efter Clara och Hugos tragiska olycka på E6an i höstas där deras fina fina häst miste livet har jag blivit otroligt orolig av mig och jag känner att jag helst inte köra transport på motorvägar. Så denna gång när motervägen är ett måste fick jag låna hästbussen, vilket är en otrolig lättnad :)
När jag väl kom ner till Flyinge var Elivra redan klar med packandet så vi bara lastade in allt och sedan gick vi och hämtade in Haldor, gjorde iordning honom och sedan lastade vi på. 
Till en början var han rätt orolig i bilen så jag stannade och gav honom hö och då blev allt bra igen, sedan stod han som ett ljus hela vägen till Halmstad :)
Väl där lastade jag bara ut och släppte ut honom i hans nya hage, och lugnare häst får man leta efter - han gick två steg sedan började han beta and that's it! Det var så hysteriskt varmt så det var nog därför, men otroligt skönt att han inte hetsade upp sig. 
Ja åh sedan la jag 2 timmar på att packa ur allt,fixa boxen och bara komma iordning och sedan tog jag bussen och körde tillbaks igen!
En väldigt lyckad flytt måste jag säga från början till slut <3
 
 
Otroligt fint packat!! Hon hade till och med skrivit på alla påsar vad alla innehöll <3
 
Hejdå extra mammi! Sikken tur att Elvira kommer rida Haldor lite i sommar så de kommer ses ändå <3
 
 
 
 
Haldor och all packing..
 
Nya hagen!! Så skönt att han fick en stor en, hagen går ner till de små buskarna nere i backen. Inte lika bra som i Flyinge men nästan :)
 
Kram Kajsa