Min helg dag 1

Jag är inne i en period där tusen saker händer samtidigt! Åh min helg med start i fredagas efter jobbet har varit fullspäckad med saker, så jag tänkte vi tar åh benar ut det lite :)
Hade jag skrivit om allt i ett och samma inlägg hade det blivit en roman och jag hade tappat er bara av synen på inlägget.. 
 
Så vi börjar med fredagen:
I fredags åkte jag från jobbet redo för helg, solen sken och jag kände hopp om livet, jag köpte en glass och njöt av en stund på perongen. När jag väl hoppade på tåget var det så fullt så jag fick stå en hållplats innan jag hittade en plats. Så fort jag fick sitta ner öppnde jag datorn och började fila på mitt arbete och jag fick till ett sånt flyt!! 
Men nej nej, man ska inte få njuta av fredag, man ska inte få ha det så bra.
För en ynka station senare fick vi meddelandet att hela tåget, alltså ett långt tåg - två små tåg ihopsatta skulle utrymmas och bussar skulle ersätta sträckan till Ängelholm. Så alla 300person sprang upp för trapporna och sen blev det smått kaos för INGEN visste var de satans bussarna var någonstans.. 
När vi väl lokaliserat stället tog det minst 20minuter innan första bussan kom, där det fanns plats för 56personer.. 3 bussar senare kom jag äntligen med och färden stående i en buss mot Ängelholm sattes igång. 
När vi väl var framme stod det att ett tåg skulle avgå om 3 minuter och alla var överlyckliga, ja tills vi fick reda på att alla tåg var inställda. 40 minuter senare började tågen gå och jag fick åka mina 10minuter till min hållplats och kunde ta mig hem :)
Så istället för att vara hemma 17.30 var jag hemma 19.45.. 
 
Men när jag kom innanför dörren möttes jag av detta!! Vilket gjorde min kväll, jag är så lyckligt lottad att ha en sån otroligt fin sambo, herregud!! <3
 
Kram Kajsa