Min fina helg

Hade en otroligt fin helg, som vanligt numera. 
I fredags när jag kom hem från jobbet åt jag och Alfie grillspett, egenfriterade pommes och goda såser, helt och hållet i min smak :) Sedan tog jag, Moa och hundarna cyklarna ner mot sjön för en kvällspromenad där. Dagen avslutades med att jag somnade i soffan medan A spelade - vet inte varför det är så rogivande men jag tror jag tycker om att höra hans röst när han snackar med sina kompisar. 
 
I lördags gick jag och Lus först en morgonpromenad innan det blev pannkaksfrukost - bacon, sirap, grädde, färska jordgubbar, banan och nutella. Hallååå är inte det himmelriket?!
På eftermiddagen tog vi vårt pick och pack och åkte till Halmstad - där vi började i stallet. Jag mockade, Haldor gick i skritten (!!!) duktiga duktiga häst som bara går med på allt jag ställer honom inför, Lus gick runt och åt random saker och Alf stod i dörröppningen med rynkad näsa och såg skeptisk ut. 
Efter en promenad längs slingan åkte vi hem till mig där vi gjorde iordning oss och promenerade ner mot stan, där hade vi ett bord på Pinchos som i vanlig ordning roade oss väl. Älskar att kunna äta flera rätter och i lugn och ro beställa på mobilen. Gillart.
Sedan gick vi bort till Roots och tog varsin öl innan vi promenderade hemåt i regnet - med ett stopp för att köpa godis. 
När vi kom hem satte vi oss i bilen och körde mot Hishult igen, där vi avslutade kvällen med att spela ett tro det eller ej roligt tvspel :) 
 
Nästan hela söndagen spenderas i sängen med att sträckkolla en serie. Väldigt mysigt det med att bara vara utan krav. Till slut gick vi upp, jag pluggade lite - behövde göra en presentation till mitt examensarbete och sedan packade jag ihop mina saker och begav mig mot Halmstad igen. Så vemodigt. 
Resterande av kvällen spenderades i stallet!
 
Vacker fredagskväll vid sjön 
 
Efter pannkaksfrukost vila, Lus har saknat vår familj så han lägger sig så fort han får tillfälle så han är nära båda :)
 
Duktiga häst som precis avslutat sitt första pass i skritten <3
 
My man !!
 
Kram Kajsa