Matprat

Jag fortsätter på temat Mat efter lunchinlägget tidigare idag..
Jag älskar när det kommer upp nya sätt att äta bra och rätt, inte bara rätt för en själv och sin hälsa utan även rätt för miljön i stort. 
Ny och ny kanske jag inte heller ska säga för det som jag kommer presentera och prata om alldels strax är saker som funnits ett tag.. 
 
Vi börjar med all "bra" kalorisnål mat som finns ute på markanden nu! Jag som älskar allt onyttigt så som såser, pasta, glass, sylt ja you name it. Att då hålla en bra kost utan allt detta gör mig nästan svimfärdig, hur ska jag överleva utan sås?!
Men efter tips har jag hittat massa såser som ska vara riktigt nyttiga, till och med nyttig majo finns så jag kan göra min tryffelmajo. Sedan har vi ju all pasta som finns därute som är nyttig! Älskar såna uppfinningar som gör livet lättre för folk som får för sig att vara nyttiga. Så nu ska jag åh Alfie sätta oss och beställa hem en massa!! 
Jag kommer utvärdera allt och återkomma med mina åsikter om några veckor :)
 
Sedan har vi ju "matsmart.se". Behöver vi säga något mer?! Så in i bomben smart och så rätt i tiden. Det finns så mycket bra som vi behöver och vi kommer lätt beställa hem även från dem ikväll!! Jag tänker att tänk om detta fanns när jag var liten, när vi hade dåligt med pengar och alltid fick snåla på allt. Hur underbart hade det inte varit om man kunde beställa hem storpack för halva priset. Vi hade levt som kungar. 
Så detta är inte bara en genialisk ide för att förbättra miljön genom att minska alla varor som slängs utan detta kommer att hjälpa så mycket familjer, studenter och äldre. 
 
 
Det fick bli en tårtbild!
 
Kram Kajsa