Lus rutiner

Jag har ju inte ens berättat hur Lus har det numera med sitt nya liv..
Först och främst så sover han hos mig varje natt så han sover inte borta. Sedan går han alltid upp med mig antingen 05.15 eller 06.15 beroende på mina möten, för att få mat och gå morgonpromenad :)
Så på ett ungefär ser hans veckor ut nu i sommar! Till hösten måste jag lösa något annat..
 
Måndag: Då hänger han med mina päron fram till att jag kommer hem. lband får Lus sovmorgon så går päronen med honom när de vaknat och ger honom frukost. Sedan åker vi till stallet, beroende på vart vi rider så går jag en promenad med honom innan vi går och lägger oss. 
Tisdag: Då tar vi cykeln ner till stan på morgon - Lus springer första biten typ 2/3 på den tiden hinner han göra sina behov innan vi kommer fram till stan och han får hoppa upp i korgen. Sedan hänger han med Clara/Saga eller Adrian fram till att jag hämtar honom påvägen hem från tåget. Sedan åker vi till stallet, beroende på vart vi rider så går jag en promenad med honom innan vi går och lägger oss. 
Onsdag: Här kör vi samma koncept som tisdagen så han hänger med Clara/Saga eller Adrian fram till att jag hämtar honom påvägen hem från tåget. Sedan åker vi till stallet, på kvällen får han följa med och springa.
Torsdag: Exakt samma upplägg som både tisdagen och onsdagen han hänger han med Clara/Saga eller Adrian fram till att jag hämtar honom påvägen hem från tåget. Sedan åker vi till stallet en snabbis innan vi åker hem till Hishult igen. Där går vi en långrunda innan läggdags.
Fredag: Här hänger han hela dagen hos Alfie, jag går en promend på morgonen innan jobbet och ger honom mat innan han hoppar upp i sängen igen och somnar om. På kvällen när jag kommit hem går vi en långrunda.
Lördag: Då är han ju med oss och har helg 
Söndag: samma sak här :)
 
 
Kram Kajsa