Gårkvällen blev inte som jag tänkt mig

Tågen gick inte alls som dom skulle igår så jag kom hem 1.15 timma senare än vanligt. Jag var helt slut i huvudet och inte alls på humör för att stressa så jag satte mig och åt middag med päronen innan jag åkte ut till stallet. Men jag hann ju då inte rida innan stallet stängde vid nio...
Så stackars Haldor fick gå i skritten medan jag mockade. Men inte hela världen för han har ju gått hårt två dagar i rad mer synd var det om lilla Lus som ännu en dag stod och tittade på mig med stora ögon som skrek "NU gååååår vi ut på slingan!!!".
Men han fick gå i kyrkogårdsparken när vi kom hem så han somnade lycklig :)
Att vara pendlare är detta något jag bara måste acceptera, jag kan inte ha en massa planer som är skrivna i sten utan jag måste kunna ändra om i planerna och bara vara fine med det. Sjukt störigt trots allt.
Så nu är frågan hur jag ska göra idag?! Haldor behöver verkligen gå idag men jag hinner inte idag för min ursprungsplan var att han skulle gå i skritten så som idag... Efter jobbet om jag kommer hem i tid så ska jag bara packa, åka till stallet snabbt för att mocka och sedan åka till Hishult och gymmet. 
Suck vad trött jag blir! Så vi får se hur jag får ihop dagen...
 
Tåget skulle gå 16.21 men sedan sa dom att den skulle gå 16.55 MEN tåget gick slutligen 17.08....
Hemma 19.10 
 
Kram Kajsa