Exwork svettningar

Jag har liksom glömt bort att jag faktiskt har ett examensarbete att skriva, eller glömt och glömt jag har lagt det lite på hyllan för att kunna komma in i det nya jobbet! Men nu helt plötsligt har jag en vecka kvar att skriva denna rapport och jag skulle ljuga om jag säger att jag inte är stressad över det. 
Nu behöver inte ni heller sätta kaffet i vrångstrupen för ni kan vara lugna - på en YH utbildning är uppsatsen väldigt kort men få krav - den ska till och börja med vara endast 20 sidor ink metod och teori så det blir inte så många sidor att skriva. Men ändå det ska skrivas och ja det kommer ta lite tid. Dessutom fick jag reda på att arbetet ska lämnas in på onsdag redan och jag har min helg uppbokad till tänderna.. Trodde jag hade nästa helg på mig också vilket hade underlättat enormt för då har jag inget uppbokat för jag har planerat in examensarbetet enbart.
 
Så nu får jag sitta varje sekund jag har över och skriva, så fingrarna blöder! Men jag säger som jag alltid säger - "det löser sig"!
 
 
 
Kram Kajsa