Examen

Pust, nu har jag slagit mig ner i soffan hos Matilda. Allt är tyst och lugnt, för första gången för idag. Vilken dag det varit, herregud det här kommer jag leva på länge.
- Vid nio tiden imorse träffades hela klassen hemma hos en klasskompis för champagnefrukost åh herre vad kul det var, vi åt frallor och jordgubbar så det stod härliga till och det poppades bubbel stup i kvarten! Efter frukosten spelade vi lite beerpong med vatten i glasen och när man skulle dricka fick man ta några klunkar champagne :) Lagom.
Vid halv tolv tiden promenerade vi bort till skolan för ceremonin som var supermysig - bubbel och jordgubbar även här medan läraren höll tal. När vi skulle gå fram och få våra diplom berättade läraren något om varje elev och sen till klassens applåder och hejarop gick man upp, vilken känsla.
Därefter promenerade vi alla upp till Växjö slott för middag! I en stor ståtlig sal satt vi allesammans och firade att vi klarat det, vi har skrivit alla tentor, haft alla grupparbeten och redovisningar och vi alla har nu en examen. Helt underbart, kan inte riktigt förstå det än mer än att känslan av lättnad infunnit sig!
Vid halv tre tiden promenerade vi alla mot stan och jag kändes faktiskt som halva min klass att nu känns det lagom att gå skilda vägar så jag åkte hemåt igen medan resterande av klassen fortsatte festa i någon lägenhet. 
Jag är såå nöjd med dagen, kunde inte bli bättre! Ett riktigt lagom och otroligt fint slut på en resa jag aldrig kommer att glömma. 
Tack för den här tiden ISM16 ❤️

Kram Kajsa