Andas

Vilken jä**a morgon!! Herre gud att jag har överlevt och kommit dit jag ska är ett under - på riktigt.
Började morgonen med att försova mig så efter en lite för stressig start var jag påväg med cykel ner för backarna och mot stan, Lus - min älskade lilla Lus som alltid sköter sig galant sprang vid sidan om och gjorde alla sina behov på vägen. När han var klar lagom till att vi kom in till stan fick han åka cykelkorg sista biten :) Väl framme hos Clara gick han bara in och drack innan han med viftande svans sprang upp för trappan mot en sovande Adrian. 
Jag var så nöjd när jag satte mig på cykeln igen, Lus hade ätit, druckit och gått morgonrunda och ska nu få spendera några timmar i en skön säng, jag var i tid och kunde lugnt trampa vidare mot tåget, solen sken, jag hade fått med mig allt - min mat, vattenflaska, dator och passerkort :) 
Sen slog det mig, jag hade ju inte med mig min plånbok. 
Så med bultande hjärta cyklade jag i full fart upp för alla backar igen, in och hämta plånboken och sedan fick jag slänga mig i bilen och köra ner mot stationen igen. Väl framme med andan i halsen så var biljettatomaten sönder så med 2 minuter innan tåget skulle gå rusade jag in på pressbyrån och skrek - "jaaaag behöööver en biljett till bååstad, nuuuuuu!!" 
jag fick en biljett och kom med tåget - slutet gott allting gott.
 
Detta är inte en bild som represtenterar min morgon men det är så jag skulle vilja att den var <3 
 
Kram Kajsa