Underbar dag mitt i veckan

Igår var en fantastisk dag! 
Jag jobbade hemma så det fick bli stranden med stor picknickkorg hela dagen, ett annat kompispar var också med så vi åkte ner till hundstranden i skummeslöv. Så fick både Lus och deras hund följa med istället för att sitta hemma och stekas i en varm lägenhet. 
Skummeslövs strand är speciell på många sett - man får det första åka ner med bilen på stranden, väldigt praktiskt men inte lika mysigt såklart. Sedan är det på den vanliga straden ett område där man får ha med sig hundar - så man blir inte som i Halmstad bannlysta till en egen äckligare strand utan man hänger på den stranden alla andra gör :)
Solen sken och vinden fläktade behagligt så alla brände sig, haha. Åh vattnet var så galet varmt, har nog aldrig känt så varmt vatten i Sverige. Alf och hans kompis badade som aldrig förr och jag kan tippa på att de var i vattnet allt som allt i 1,5timmar. Jag badade också men jag är ju lite bortskämd med Halmstads alldeles blåa vatten så jag blev lite äcklad av detta gulbruna grummliga vattnet så det fick bli två dopp och sedan skyndade jag mig upp. Lus badade han också, hela tre gånger var han i och busade <3 
Efter stranden åkte vi bara hem och gjorde i ordning oss för räkfrossa på strandhotellet, hela vår "parliga" var med och vi hade en sån fin kväll. 
Maten var guddomlig och drinkarna lika så - vi satt ute på terrassen och njöt av det fina vädret och musiken som spelades. 
Som sagt en riktigt fin dag som jag kommer leva på länge såhär mitt i veckan <3 
 
 
 
 
Kram Kajsa