Skor

Jag har noll skor! Jag tycker jag handlar och handlar dessa förbannade skor och på 5 minuter är de utslitna eller för skitiga att använda. 
Åh ja jag kan tvätta dom åh ja jag kan köpa skor av bättre kvalitet MEN ni pratar med mig nu, en fattig och väldigt lat student, iof inte student längre men om man tittar på min lön den här månaden så är jag fortfarande väldigt mycket student.
Som tur är finns Nelly.com - räddaren i nöden.
4 skor klickades hem, perfekta vardagsskor att ha på jobbet samt ett par klackar!
 
bilderna är kopierade från nelly.com
Jag har bara ett par respektabla ballerinaskor - då i ljusrosa med svart tå. Så jag behövde verkligen ett par till som går att använda till allt så dessa kommer bli perfekta. 
 
Sneakers är mina absoluta favoritskomodell, passa till allt åh eftersom jag bara har ett par vita sneakers som går att använda till jobbet så behöver jag fler i andra färger. Tyckte dessa vara döläckra!
 
Samma sak här - behöver fler sneakers i andra färger så dessa fick också följa med hem! Min nya favoritfärg är beige - så detta kunde inte bli bättre.
 
Ett par relativt låga klackar som jag hoppas att jag kommer använda massor i sommar och höst - jag får använda dom när jag umgås med mina långa kompisar ;) 
 
Kram Kajsa