Planering w.30 2018

Har ju helt glömt att skriva planeringen för den här veckan så vi kör en veckoplanering trots att mer än halva veckan gått.. Det får bli en sammanfattning och en planering i ett :)
 
Måndags: jobbade hemifrån, så det blev en sovmorgon jobb några timmar innan jag tog mig i kragen och åkte till Halmstad för att ta hand om Haldor. Därefter åkte jag faktiskt tillbaks till Hishult för en kväll tillsammans med Alfie. Avslutade kvällen med en fin kvällspromenad med Moa och Milton 
Tisdags: Jobb hela dagen som avslutades med förseningar i tågtrafiken, kom hem 1,5 timmar senare än vanligt.. På kvällen kom en av Alfs bästa vänner och hans tjej som nu bor i Kiruna till oss på middag Alf körde en debut och serverade en guddomlig planka (det kommer verkligen inte vara sista gången han gör den ska jag säga). Så vi satt ute på vår fina terrass och njöt, senare på kvällen tändes ljus, filtar åkte fram samtidigt som drinkar och glass med varma hallon serverades. Det var så trevligt och jag hoppas vi kan åka upp och besöka dom i vår sen :) 
Onsdags: Jobbade hemifrån, strandhäng och dagen avslutades med räkfrossa och kvällspromenad med Moa och Milton. 
Torsdag: Jobb hela dagen, middag med fina Dessan <3
Fredag: jobb hela dagen och sedan grillkväll hos Nellie i Halmstad på kvällen, ska bli så kul att träffa tjejerna igen <3
Lördag: Inte alls planerat, kanske träffar jag Alfie om han inte ska till Mantorp annars röstar jag på fint väder så jag kan ligga på stranden!!
Söndag: Då ska jag definitivt vara med Alfie, hejar på stranden då också ;)
 
 
Kram Kajsa