Planering v.28 2018

Ny vecka och även denna är fullpackad till max! Om jag ska sätta ett tema på veckan så är det "träffa alla vänner" veckan. Moa, Tove, Dessan och Matilda har/kommer jag träffa <3
 
Måndags: Jobba hela dagen för att åka till hishult och hämta Lus, gick även en runda med Moa och Milton innan vi åkte till stallet och fixade där. Haldor fick gå i skritten..
Tisdag: Jobb hela dagen för att sedan ta tåget hem till Halmstad, ska inom stan en snabbis och sedan ska jag hämta upp min barndomskompis Tove och sen åker vi till stallet. Haldor ska gå ett dressyrpass i ridhuset :) Lus är hemma själv till ett - då kommer Clara och hämtar honom för att sedan åka till stallet. 
Onsdag: Jobb hela dagen, åka till stallet på kvällen där planen är att rida studs så det bara skräller om det. Lus kommer vara med Clara fram till tre - då lämnar honom honom hemma hos mig så får han vara själv tills jag kommer hem. 
Torsdag: Jobb hela dagen för att sedan åka till stallet och ta in alla hästar, Haldor kommer få stå i skritten den här dagen också för jag hinner inte med mitt liv.. Ska nämligen träffa Dessan över en middag, soooom jag längtat efter henne! Lus får hänga med Clara hela dagen :)
Fredag: Jobb hela dagen för att sedan ta mitt pick och pack och åka till Hishult på direkten för att träffa min underbara man. Vi ska gymma och sen ska vi ha dejtnight - vilket egentligen inte betyder mer än att vi ska umgås bara han och jag <3 Nilla tar Haldor så han kommer blir bombaderad med kärlek och Lus får vara hemma med päronen under dagen. 
Lördag: Sovmorgon!! Långfrukost, och sedan ska vi åka och gymma innan vi gör irodning oss för att åka till Falkenberg och Weels and Wings med Emma och Johannes. Har aldrig varit på det innan så det kan nog bli kul. Elvira tar hand om Haldor.
Söndag: Då ska vi åka och gymma på fm för att seda åka hem till Halmstad för att träffa Matilda där - vi ska nog bara fika, gå en promenad, åka till hästen och bara umgås! Är helt slut så orkar inte göra något extravagant.. 
 
 
 
Kram Kajsa