Lördagens hoppning

Tiden springer iväg så som det ska göra på sommaren! Varje ledig tid går åt till att göra saker om än små :) Älskar det men det gör ju också så att tiden inte räcker till, till bloggen. Vilket jag kan tycka är helt okej, det är ändå sommar och då sitter väl ingen inne med mobilen?
 
Måste ju bara berätta om lördagens pass med Haldor :) Det har målats hinder i flera veckor och i fredags var det premiär på alla hinder så en storslagen bana sattes upp som även fick stå kvar tills dagen efter. Så klockan åtta på lördagsmorgonen befann sig jag och Haldor i ridhuset redo för ett hoppass. 
Jag var mäkta nervös och Haldor var mäkta taggad.. Dressyrsadeln var på och hopptränset med det skarpare bettet för säkerhet satt även den på - vilken kombination va?!
Sedan började vi hoppa och det gick över förväntan, vi hoppade linjer, kombinationer, trippelbarr och plankhinder i olika färger. Så kul var det och Haldor skötte sig galant :)
Om jag inte hade suttit i dressyrsadel hade jag hoppade betydligt högre men vi fick nöja oss med trippelbarren på 1m både hög och bred. På den höjden kunde jag med någorlunda balans hålla mig kvar i sadeln. Högre och jag hade stört honom för mycket.. 
Nä vi tyckte det var otroligt roligt båda två och något vi måste försöka hålla att göra någon gång i veckan.
 
 
 
Kram Kajsa